Çin kurutulmuş lahana - HoReCa
Pekin lahanası, 20. yüzyılın ortalarına kadar Avrupa'da yalnızca Asya bölgelerinde popülerdi. Ancak son birkaç on yılda, özellikle Rusya'da, mutfak popülaritesinin zirvesine ulaştı. Besin değeri ve mükemmel tadı, kurutulmuş ürününde korunmaktadır. Kurutulmuş Pekin lahanasından, lezzetli bir Kore çorbası olan siriag-cook hazırlanmakta, ayrıca ulusal yemekler Namul, Ttige ve Bale yapılmaktadır. Kurutulmuş Çin lahanasının tam tat potansiyeline ulaşmasına yardımcı olan arkadaşları ise sarımsak ve soğandır.
Kullanım Alanları
Çorbalar, soslar, marine işlemleri, et yemekleri, kümes hayvanları ve av yemekleri.
Tat
Baharatlı, tatlımsı
100 gr'daki Besin Değeri
Protein (g / 100g)… 26
Yağ (g / 100g)… 3,5
Karbonhidrat (g / 100g)… 34
Enerji değeri (kcal / 100g)… 270